Monori Bejglilejáró Túrák 62 pillanata és a 2018-as program

    
Közeledik a Karácsony és evvel együtt a Monori Bejglilejáró Túra időpontja is. Ahogy az eddig is volt december 27-én 08.00 órakor gyülekezés a Monori Pincefalu Szt. Orbán terén. 
A túra útvonala és a program: Indulás a Szent Orbán térről gyalogosan, Leé László és családja jóvoltából cél a Három Gesztenyés Vendégház Tetepuszta, ahol megpihenünk és elfogyasztjuk a magunkkal hozott finomságot és pótoljuk a bejglit amit lejártunk. Hazafelé vezető úton egy hangulatos megállónk lesz a Monori Pincefalu szilvás dűlőjében található Mészáros (előzőekben Bodor Borház)  pincénél ahol a megfáradt csapatot forralt bor, pörkölt és egyéb disznótoros finomságok várják, innen már mindenki saját belátása szerint indulhat haza. Reményeink szerint ahogy az eddig is volt egy emlékezetes, hagyományos és mindenki számára élvezetes túrával zárjuk a 2018-as esztendőt.

Minden túrázni és gyalogolni vágyót szívesen látunk a 2018-as év Monori Bejglilejáró Túráján


Monori Bejglilejáró Túra
Monori Bejglilejáró Túra útvonala
Az épülő autópályán történő áthaladás lehetőségét a túra előtti napon ellenőrizni fogjuk, így az útvonal az autópálya keresztezésénél némileg módosulhat. Természetesen az időjárás változásból is adódhat módosulás
     
Monori Bejglilejáró Túra