Sikeres Fánkfaló a KultPincében


Február 11-én immár 7. alkalommal szervezte meg sikerrel a Club a Falánk Fánkfalók Találkozóját Monoron a Kultpincében. A rendezvényen soha ennyi fánkfaló nem volt, az idei évi bevételünk közel kétszerese volt a tavalyinak! Köszönet mindenkinek, aki a fánkozással hozzájárult a jótékonysági céljainkhoz! 

     
Falánk Fánkfalók Találkozója 2018 KultPince

Idén a hátrányos helyzetű fiatalokra különösen fókuszálunk, a befolyt bevételből még több gyermek nyári táboroztatásához, illetve tanulási feltételeinek javításához járulhatunk hozzá. Külön öröm volt számunkra, hogy az eseményen részt vettek a szerbiai nagybecskereki Lions Club, a budapesti Centrál és Cosmopolitan Lions Clubok képviselői, Keys Mária régióelnök is.

Szerbiai Lions barátaink

már szombaton megérkeztek hozzánk. Egy délutáni rövid budapesti városnézést követően este a két club nevében Miroslav Filep és Hégely Péter clubelnökök együttműködési partnerségi megállapodást írtak alá, ami kiváló alapot ad a következő időszak közös programjaihoz, így például közös egészségügyi szűrésekhez, jótékonysági események megszervezéséhez Monoron és Nagybecskereken, vajdasági gyerekek magyarországi táboroztatásához.

A Pincefalu

minden vendégünket lenyűgözött! A Fánkfaló sikerén felbuzdulva máris azt tervezzük, hogy jótékonysági céljaink mentén, hogyan kapcsolódhatnánk majd a Strázsahegy legnagyobb rendezvényéhez, a júniusi Borvidékek Hétvégéjéhez.

A Fánkfaló

rendezvény tradícionálisan nem kizárólag a fánkról, forralt borról, teáról szól. Minden alkalommal kézművesek kínálják árújukat, gyerekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt és még farsangi jelmezverseny színesíti a rendezvényt. Ebben az évben ehhez még Illés Márta festőművész kiállítása emelte a rendezvény színvonalát.

Köszönjük támogatóinknak, segítőinknek, kézműveseknek, a gyerekfoglalkozás moderátorainak, hogy munkájukkal és részvételükkel hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez. Külön köszönet Illés Mártának, hogy egy festményt felajánlott árverésre, amely további segítséget jelent a Club számára.

Ki kell emelni még Szurok Gábort a KultPince konyhafőnökét és a vele együtt dolgozó Lions csapat tagokat, akik egész napon állták a sarat a nem mindennapi mennyiségű fánk dagasztása és sütése során.

Köszönjük, azon leszünk, hogy a bevétel minden fillére jó helyre kerüljön!


    
Fánkfaló jelmezverseny 2018