Sikerrel mutatkozott be a város új programja a FröccsSzombat


Az idei nyár elején fogalmazódott meg az ötlet, hogy a monori borok népszerűsítésére önálló rendezvényt hozzanak létre a városban. A Vigadó Kulturális és Civil Központ és az ötletadó Monori Borút Egyesület közös munkájából egy új, szép jövő előtt álló városi program kerekedett.

Sikeres fröccsszombat Monoron
Augusztus 19-én, a mindig nagy látogatottságnak örvendő államalapítás ünnepének előestéjén, a kellemes nyáresti időben százával érkeztek a látogatók Monor főterére. Kicsik és nagyok élvezték a napsütést, a jó érzékkel kiválasztott színpadi programokat és az életre kelő városközpont remek hangulatát. A helyben készült, jó eredményeket elérő borokon túl lehetőség volt Monoron készült kézműves szörpöket, sajtokat, lekvárokat és hamburgert is fogyasztani. Az estére kialakult fesztiválhangulat a szervezők várakozásait is felülmúlta. 

Sikeres Fröccsszombat Monoron

Jó volt látni, hogy a legkisebb, babakocsival érkező vendégektől kezdve, a nyugdíjas korosztályig, mindenki megtalálta a maga szórakozását a FröccsSzombaton! A programnak biztosan lesz folytatása! A sikeres kezdésen felbuzdulva jövőre az egész szabadtéri rendezvényszezonon átívelő, több alkalomból álló programsorozatot terveznek a szervezők. 
Tovább a teljes cikkre >>

Forrás www.monor.hu & Török Árpád képei