Szabó Ádám előadása, aki kerékpárral kerülte meg a földet

Három év alatt 39 országot járt be kerékpárral az egri Szabó Ádám, aki 43 fát ültetett útközben. A mögötte lévő 47 ezer kilométert szerencsésen, balesetek nélkül sikerült megtennie, néhány defekt és tengelytörés történt csak az utazása alatt.


Utam Lényege - Utazás a Föld körül Szabó Ádámmal és egy bicajjal


Kerékpárral a föld körül

Önmegvalósítás nem csak kiváltságosoknak


   


"A legdurvábbak. Ausztráliában tekertem, Melbourne-ből Sydney-be, amikor az Indian Pacific, (hasonló verseny, amiről ez a linkelt cikk szól), szintén ultra távú bringás verseny zajlott. Addig sosem hallottam a bringázás ilyen, ember feletti formájáról, (4000km-10 nap alatt), aztán az egyik 40 km-es emelkedőn, ami Ausztrália legmagasabb hegységén, a Snowy Mountains-en vezetett keresztül egyszercsak egy korosodó, kimerült, de eltökélten tekerő bringás ért a nyomomba. Ritka volt ezen a környéken még az autós is, bicajjal rajtam kívül csak ez a 60- as éveiben járó emberrel találkoztam. Megálltunk és beszélgetni kezdtünk. Hamar kiderült, hogy az Indian Pacific egyik indulójához van szerencsém, aki a kamerám előtt is mesélt a bicajozás ezen ágáról. Azért volt időnk hosszabban elbeszélgetni, mert sajnos akkorra a versenyt már lefújták. Baleset történt, aminek következtében a második helyen haladó bicajos életét vesztette. Ő volt Mike Hall. A nemrég megismert "kolléga", Shell hogy tiszteletét kifejezze, a már fellegekbe költözött legenda versenytárs felé, végigcsinálta az embertelenül kemény kihívást. Ezzel a történettel találkozhattok majd a dokumentumfilmemben is. Libabőr..."

Időpont: 2019 november 15. 18.00 óra

Helyszín: Monori Pincefalu Kövidinka sor KultPince

A belépőjegy ára: 1800 Ft. A büfében kínálunk majd némi harapni és innivalót az élmények mellé.

Jegyek november 12-ig a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) vagy online válthatók:

A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk: 

Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft.

Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000

Az összeg beérkezését követően elektronikusan átküldjük a számlát (ehhez kérnénk a hivatkozásban számlázási címet is megadni). A foglalás csak a jegy árának beérkezését követően garantált.