Hírek

Monori Turista

Át sem kell lépnem a városhatárt jelző táblát, hogy turistának érezzem magam. Ha nem tudom pontosan, hová készülök, ha nem a gyakran járt külterületi utak vittek volna a célomig, könnyedén elhittem volna, hogy nem is a Strázsahegyen, hanem valahol egészen máshol vagyok. Hiába a sok ismerős pince, a sok felebarát, a Borvidékek Hétvégéjén egy egészen különös, máskor alig látott arcát mutatta a város.

Borvidékek Hétvégéje Monor
tovább

IX. Monori Fogathajtó verseny-képekben

A Monori Lovasbarátok Egyesülete 2019 június 29-én rendezte meg a Monori Pincefalu Bacchus terén a IX. Monori Fogathajtó versenyt, amelyről készült néhány képpel gratulálunk a versenyzőknek és nem utolsó sorban a rendező csapatnak! 

IX. Monori Fogathajtó Verseny
tovább

Pincefalvak napja 2019 Bölcske


Ismét eljött a találkozás ideje!

Örömmel tudatjuk, hogy idén a Pincefalvak napja rendezvény Bölcskén lesz, 2019. augusztus 18-án,melyre szeretettel várják a borrend tagjait családjukat vagy más, a pincefalvak iránt érdeklődőket!

Pincefalvak napja 2019 Bölcske
tovább

IX. Monori Fogathajtó verseny


A Monori Lovasbarátok Egyesülete 2019 június 29-én rendezi a IX. Monori Fogathajtó versenyt,


amelyre tisztelettel invitálja a versenyzőket és az érdeklődő közönséget!

Monori Fogathajtó verseny
Helyszín: Monor Bacchus tér
tovább

Zöldszüret, borlepárlás

Tisztelt szőlős gazda társaim! Sokak megkeresése miatt teszek közzé néhány információt a tervezett zöld szüret és borlepárlással kapcsolatban. Az ebben foglaltak természetesen még változhatnak (időpontok, árak, eljárásmódok), hiszen a tervezetet a Kormány még nem tárgyalta meg.

Szőlőültetvény
tovább