Rendezvényeink

Vendégváró pincék ügyeleti rendje elérhetőségek

A Monori Pincefalu vendégváró pincészetei 2010. november 20-tól ügyeleti rendszert alakítottak ki abból a célból, hogy a hétvégeken a pincefalunkba látogató, kalandozó, bortúrázó vendégek, a tanösvényünk megtekintése mellett minden esetben tudjanak pincét látogatni, bort kóstolni, falatozni és természetesen megpihenni.

Töltse le ügyeleti rendünket és látogasson el hozzánk, legyen egy kellemes bortúrázó napja a gödöllői dombság lábánál elterülő Monori Pincefaluban! Pincészeteink örömmel fogadják egy pincelátogatásra, borkóstolóra mert a bor közösségformáló erő, a borturizmus baráti társaságok, üzleti partnerek élménygazdag közösségi eseménye.
tovább

Rendezvényeink arhív

tovább

Főzzünk együtt! Csapatépítő közös főzés a KultPincében

Különleges csapatépítő program lehet a közös főzés, azaz főzzünk együtt egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefaluban!

Különleges élmények, a mindennapoktól eltérő közös alkotás lehetősége a kollégáknak egyedi környezetben, autentikus pincefaluban Budapest közelében. A közös főzés során kötetlen program keretében, a napi rutintól eltérő szituációban valósul meg a feladatmegosztás, együttműködés, kommunikáció.

Amit ajánlunk: Főzzünk együtt! Közös bográcsozás a szabadban vagy grillezés - séfünk segítségével.

Téli időszakban különleges csapatépítő program lehet a disznóvágás:

a disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával a KultPince udvarán, majd konyhájában. A csapat tagjai aktívan kivehetik a részüket a disznó szétbontásában, pörkölésben, tisztításban, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, illetve töltésében is, míg a disznótoros elkészül.
tovább

KultesEmények

A KultEsemények testesítik meg a hely szellemét - hiszen a KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye –filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, vagy kiállítások, tematikus borestek, vagy akár táncházak formájában. KultProgramjaink szervezése során fontosnak tartjuk, hogy bemutatkozási lehetőséget kapjanak tehetséges fiatal és helyi művészek is.
tovább

Disznóvágás, Disznótor a KultPincében

Amennyiben kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy valódi vidéki disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk Monorra! Mi mindent megteszünk, hogy a disznótor egy igazi téli gasztrokaland legyen. Vállalkozó kedvű vendégeink részt vállalhatnak a munkálatokban, lehet fatüzelésű pörzsölővel dolgozni, húst darabolni és darálni, hurkát, kolbászt, sajtot tölteni..... Reggelire ahogy az egy hagyományos disznóvágáshoz illik, forralt bort, hagymás vért későbbiekben pecsenyehúst, ebédre orjalevest, főtt húst tormával kínálunk. Vendégeink közül akik csak a kulináris élvezetékért vesznek részt a disznóvágáson, azok számára társasjátékainkat ajánljuk, lehet tanösvény túrára menni, helyben és más pincében bort kóstolni. A hurka, kolbász és sajt fűszerezésében is részt lehet venni, főleg azok számára ajánlott akik saját ízesítésért meg akarnak küzdeni böllérünkkel. A Vacsora a nap fénypontja, asztalra kerül a disznótor elmaradhatatlan étele a takartos káposzta, sült hurka és kolbász tepsis krumplival, házi savanyúsággal. Na és emlékezzünk meg a disznótorok koronájáról, a hájas süteményről is.   Ezek után nem feledkezünk meg a borokról sem, asztalra kerülnek a KultPince fehér és vörös borai egyaránt. Amennyiben dalolós kedvű a vendégsereg, mód van zenész meghívására is, csak abból az okból, hogy segítsen a helyes hangot megütni.

Szilvalekváros hályas sütemény

Céges csapatépítés, baráti társaságok népszerű programja:

Nemcsak baráti társaságok kedvelt programja a disznóvágás, különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt!
Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében a KultPincében.
tovább

Rendezvények a KultPincében

Különleges rendezvény-helyszín, különleges alkalmakra!
Különleges rendezvényhelyszín, különleges alkalmakra, ha rendezvény akkor KultPince
Céges rendezvények
Csapatépítő tréningek
Különleges esküvői helyszín
Céges rendezvények
Disznóvágás
Családi programok
Évfordulók

tovább
1