Összefogás a magyar és ezen belül a monori borért

Olvasva a WINEARTKULTURE.HU oldalon Blazsovszky Péter által írt segítségkérő cikket, ez inspirált arra, hogy az abban foglaltakkal teljes mértékben egyetértve, ezt a gondolatot továbbgondolva, ajánljuk figyelmetekbe a monori borokat. 


Monori bor


Egy pozitív folyamat derekán tartunk, egyre több monori gazda friss szőlőtelepítése válik termővé, jelentős technológiai fejlesztések valósultak meg, amely már mennyiségben és minőségben is piacképes termékeket eredményezett. Az, hogy ez a fejlődés a vírushelyzet miatt ne torpanjon meg vásárlásainkkal segítsük a monori borászokat a talpon maradásban és egyben a további fejlődésben.

Itt idézem Blazsovszky Péter írásának egy részét, amelyben nagyon jól megfogalmazta, hogy mire is gondolt!

„Segítsetek!! Vegyetek és ajándékozzatok magyar bort! Névnapra, születésnapra, hétfőre, keddre és ne csak egy palackkal! Ha van rá módotok, ajándékozzatok Karácsonyra egy egész kartonnal! Milyen nagyszerű is az, amikor egy nagyra tartott tétel életét követhetitek a féléves vagy éves palackbontással! Összegyűlhet a család, a baráti társaság és együtt tanulhat, játszhat, fejlődhet. Ezzel pedig azokat a magyar bortermelőket menthetitek meg, akik esetleg a túlélésért küzdenek.

Szerintem ez a helyzet nem csak a fizikai életünkről szól, hanem a saját borkultúránk túléléséről. Segítsük a saját kultúránkat! Vegyünk hazai bort és éljünk túl együtt!”

Abban a helyzetben vagyunk, hogy ma már a Bor Mámor Monor borszaküzletében minden forgalomképes Monori bor megkapható és rendelhető. Így aztán arra biztatunk minden monori és Monor környéki borkedvelőt, hogy vegyetek és ajándékozzatok monori bort!


Monori BorokMonori Borok

Monori BorokMonori Borok