Kalandozások a magyarországi pincefalvakban

Magyarország számos elfeledett gyöngyszeme közé sorolhatók a pincefalvak, pincesorok, pincehegyek, szőlőhegyek. Általában nem a nagy borászatok árnyékában, hanem kis falvak mellett eldugva, ismeretlenül, gyönyörű környezetben bújnak meg népi építészetünk széles repertoárját bemutatva. A Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége szeretné mindezt ismerté tenni egy program keretében, amely nem más, mint a „Kalandozások a magyarországi pincefalvakban”.

Kalandozások, monori pincefalu, KultPince
Kalandozások a Magyarországi PincefalvakbanA Kalandozások magyarországi pincefalvakban fantázianevű program egy játék keretein belül mutatja be és népszerűsíti a pincefalvakat és azok borászait, vendéglátóit.
A Kalandozások programsorozat a különálló pincelátogatásokat, borkóstolásokat fogja össze egyetlen interaktív kalandjátékká. Szereplői a „Fogadók” és a „Kalandorok”.

A Fogadók egyedi, saját magukat promotáló reklámkártyákkal rendelkeznek, melynek a játék menetének követésében fontos szerepe van. A Kalandorok célja ezek összegyűjtése egy kapcsos gyűjtőmappába, valamint ezen a weboldalon a rajta található egyedi kód segítségével regisztráció után rögzíthetik „kalandjukat”. Elegendő számú kártya birtoklását különböző „rendfokozatok” adományozásával honoráljuk. A játék célja, hogy valaki kiérdemelhesse a Pincefalvak Uralkodója címet. Részletek a programról itt!

Kalandozások, Monori Pincefalu, KultPince

Monori fogadó pincék:
Csúzi Családi Pince
KultPince
Megyeri-Hanti Pince
Lukácsy Pince
KétSzabó Pince és Fogadó
Kerbor Kft.