Fecske Pince

Családi vállalkozásunk. a Fecske Pince 2020-ban kezdte meg működését Monoron, első generációs borászatként. Borászatunk a bor, a szőlő iránti szeretetből, tiszteletből indult.

Nincs mögöttünk több évtizednyi vagy évszázadokra visszanyúló tapasztalat, szőlész/borász felmenők, viszont a természet, a vidék, a szőlő iránti szeretet már gyerekkorunkban belénk ivódott. A nyári szüneteket a nagyszülőknél töltöttük vidéken, tőlük hozzuk a föld iránti szeretetet, és reméljük, mi is át tudjuk majd adni az utódainknak. 

  A Monori Pincefalu hangulata bennünket is magával ragadott, amikor először sétáltunk fel a hegyre, -ami inkább domb a maga 190 méteres magasságával- mégis kilátóval is büszkélkedik.


Fecske Pince Monor


Sok szeretettel várjuk a boraink iránt érdeklődőket. A borkóstolók helyszínéül a tágas, 30 fő befogadására alkalmas termünk szolgál. Télen a borházunk kóstolótermében a kandalló ropogása teszi még élvezetesebbé a pillanatot. A bórkostolóra  érkezők megnézhetik pincénket, bepillantást nyerhetnek a borkészítés folyamataiba. Számunkra fontos, hogy a vendég jól érezze magát, szeretünk mindenkivel beszélgetni, időt adni a borok megismerésére.  

Elérhetőség és bővebb információ >>
   
Fecske Pince Monor

Fecske Pince Monor