Pincefalvak

Január végi pincefalu séta

Alig 8 nap telt el a tél szépségeit mutató tájból, most egy tavaszias napsütlses januári végi pincefalu séta képeit láthatjuk, némi tavaszt közeledtét mutató képpel fűszerezve.

Pincefalu séta
tovább

A metszés kész, a szőlő még alszik

A metszés már legtöbb szőlőskertben kész, de a szőlő még valóban alszik. Ugyanakkor a tavasz itt van, a korai virágok már tavaszi színeikben pompáznak a pincefaluban.


Szőlő metszése

tovább

Kirándulás a téglagyári pincéktől a Strázsahegyre

   

Napsütéses hétvégén egy jó kirándulás a kutyákkal, majd Vasárnapi közös ebéd Herda Tibiéknél, ezt követően egy kiadós séta útközben Hárs Laci által invitált pincelátogatással, borozással,  farsangi fánk kóstolással a KultPincében, egy igazi jó program a mai lehetőségeken belül.


Pincefalu túra borkóstolással, sétáló falatokkal, farsangi fánkkal
tovább

Januári végi séta a hegyen, macskaportréval fűszerezve

    
A mai helyzetben barátokkal beszélve egyre több szó esik arról, hogy töltsünk több időt a természetben, erre kitűnő lehetőséget biztosít a Monori Pincefalu és maga a szőlőhegy és a forrásvölgy. A rohanós mindennapi életünkből a munkahelyi, a járványhelyzet okozta stresszel teli világból, a digitális eszközök csalogatásából muszáj kiszabadulni. A Monori Pincefalu egy kitűnő lehetőség a monoriak és a környékbeliek számára egyaránt.

Monor, Pincefalu, kirándulás, túra a naprendszerben, strázsahegyi kilátó, séta a monori pincefaluban
tovább
1 2 3 4 5 6