Monori CsámBORgó csapatépítő tréning és kalandjáték

A Monor Környéki Strázsa Borrend által létrehozott Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvény túralehetősége mellé a KultPince tervezésében egy újabb élményprogram társult a Monori CsámBORgó szabadtéri kalandjáték csapatépítő tréning és kincsvadászat.

A Pest megyei Monoron és magában a Monori Pincefaluban létrejött közösségi programok Pl. Forraltboros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig, Orbán-napi Vigadalom, Borvidékek Hétvégéje…. valamint a vendégváró nyitott pincék által biztosított borkóstolók, céges tréningek, esküvők, baráti összejövetelek, disznóvágások, a Kalandozás a magyarországi pincefalvakban programok egyre több látogatót vonzanak Monorra és a pincefaluba egyaránt.


Monori CsámBORgó csaptépítő kalandjáték

Vendégfogadó nyitott pincék, borászatok 


természetes igénye, hogy vendégeik számára maradandó élményt nyújtsanak, hogy megmutassák pincefalunk építészeti, természeti és kulturális értékeit. A vendégek részéről a borkóstoláson és a finom házias ételek elfogyasztásán túl ugyanúgy megvan az igény, hogy jobban megismerjék a pincefalut, az itt tevékenykedő embereket. Az élménynyújtók maguk a vendégfogadó nyitott pincék borászainak, rendelkezésére áll a Gyöngyöt az embernek c. filmünk amely érzékletesen mutatja meg, hogy hogyan is gondolkodnak az itteni emberek munkájukról, a szőlőről és a borról. A pincefaluban sétálva tanösvényünk is egy élmény és ismeretnyújtó lehetőség, amelyhez újabb elemként kapcsolódik a Monori CsámBORgó szabadtéri kincsvadászat

A csapatépítő feladatok kihasználják a pincefalu 180 ha nagyságú területét, annak dűlőit, pincesorait, építészeti és természeti értékeit, ez egy igazi játék a szabadban program!

Csapatépítő tréninghelyszín az egész pincefalu!


A Monori CsámBORgó  egy interaktív többpályás csapatépítő szabadtéri játék, ahol a játék útvonalai és tartalma is szabadon variálható, így ismételt látogatások esetén is érdekes maradhat a játék. A feladványok megoldásán keresztül csámboroghatjuk végig a pincefalu legérdekesebb részeit. A játék kiinduló és végpontja pontja minden esetben a KultPince, ahol a maximum 8-10 főből álló játékos csapat kap egy csomagot, amely a pincefalu térképét, lezárt borítékokban a feladatokat tartalmazza, valamint egy leolvasó készüléket, amelyet az egyes állomásokon kell használni. A leolvasó készülék vezérli a játékot és az általa kiírt információ mondja meg, hogy az adott ponton mit kell tenni és melyik borítékot kell kinyitni a kincsvadászat feladatának megoldásához. A többpályás lehetőség azt jelenti, hogy a különböző pályák segítségével a feladatmegoldásokon keresztül lényegében bebarangolhatjuk az egész pincefalut, hogy a csapatépítő szabadtéri kalandjáték végén visszatérve a KultPincébe a megszerzett élményeken és tudáson túl a kincskeresők megleljék az KultPincében rájuk váró kincseket, jutalmat.

A Monori CsámBORgó csapatépítő szabadtéri kalandjáték 


az élménynyújtáson túl, a feladatmogoldásokon keresztül elősegíti a játékban résztvevők közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést. A mindennapi gyakorlattól eltérő, adott esetben szokatlan és újszerű feladatok, a jól megválasztott játéktartalom segítségével létrejön a csapatépítés, eredményeként fejlődik a személy és a csoportkommunikáció. A véletlenszerűen kialakított csoportból akkor alakul ki ütőképes csapat amennyiben létrejön a közös munkához szükséges hierarchia, a szerepek és normák tisztázódnak, kialakul az együttműködés. 


Forralt boros kalandozás és kincskeresés a Monori Pincefaluban


Bizton állíthatjuk, hogy a Monori Pincefalut egyre többen ismerik a január közepén évente megrendezésre kerülő Forraltboros Kalandozások Jégvirágtó Borvirágig rendezvényről. A KultPince megalkotta a Monori Csámborgó kalandjátékot, ennek a játéknak a téli verzióját indítjuk útjára „Forralt boros kalandozás és kincskeresés a Monori Pincefaluban” névvel.
Forralt boros kalandozás és kincskeresés a Monori Pincefaluban
Különleges, a téli hangulathoz igazodó kincskereső játék amely a KultPincéből indul. Maximum 8 főből álló játékos csapat a kalandozáshoz és a kincskereséshez minden eszközt megkap. A CsámBORgó útvonal állomásain izgalmas feladatok várják a kalandorokat és csak akkor tudnak továbbhaladni ha sikerül a részfeladatot megoldani. Az egyes feladatok teljesítéséért a forralt bor készítéséhez szükséges egy-egy fűszer a jutalom. Amennyiben a csapat jól veszi az akadályokat akkor már útközben különleges ízesítésű forralt bort kóstolhatnak, a kincsek összegyűjtése esetén visszatérve KultPincébe a rendelkezésre álló fűszerekből elkészíthetik a saját forralt borukat. 
Monori CsámBORgó csapatépítő kalandjáték
A kalandjáték társítható a hagyományőrző, csapatépítő disznóvágás programhoz is. A disznóvágás, disznótoros csapatépítés során általában nem tud, nem akar mindenki részt venni a disznó körüli munkálatokban, így rotációs alapon a csapatépítés tagjai útra kellhetnek egy kincskereső kalandozásra a pincefaluban, a cél hogy a csapat minden egyes tagja élményeket szerezhessen.
Jelentkezés, ajánlatkérés ITT, vagy ezen az E-mail címen !

Játék a szabadban ez a Monori Csámborgó