KultPince


KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye
A Pest megyei Monoron található KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, hangulatos rendezvényhelyszín, esküvői helyszín, társasági események, baráti beszélgetések színhelye. 
Rendszeres, visszatérő programjainkkal – legyen az zene, filmvetítés, kiállítás, táncos mulatság, egyéb kulturális esemény vagy tematikus borest – szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk nemcsak a Monorról és környékéről hozzánk betérőknek, hanem a távolabbról érkező vendégeinknek is.

Rendezvényhelyszín 


A KultPince a Pest megyében található Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne, rendezvényháza. 3000 négyzetméteres területen, a 80 fő befogadóképességű pince mellett, 45 fős rendezvényteremmel, 90 fős zárt, fűthető fröccsterasszal, melegkonyhával, kiszolgáló helyiségekkel és saját parkolóval rendelkezik. Mind a rendezvényterem mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így mozgásukban korlátozott vendégek fogadására is alkalmas. A rendezvényterem professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI internet-kapcsolattal rendelkezik. 


Esküvői helyszín


A KultPince ideális helyszínként szolgál a családi események, esküvők, céges rendezvények és baráti társaságok programjai számára. 

KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye

A borkínálat és vendéglátás mellett a programszervezésben (a csapatépítéstől, tréningektől a kézműves foglalkozásig) is teljes körű segítséget tudunk nyújtani. A tartalmas és kellemes időtöltést vezetett pincefalu kirándulással,  egyéb szabadidő eltöltési lehetőséggel fűszerezzük. Különleges kültéri  és beltéri csapatépítő helyszín, mivel csapatépítés része lehet maga 180 hektáron elterülő pincefalu. 

Disznóvágás a rendezvényházban


Nemcsak baráti társaságok kedvelt programja a disznóvágás, különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti, majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt!

A disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával. Igény szerint aktív részvétellel a szétbontásban, pörkölésben, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, töltésében.

Étel-, italkínálat: reggeli, tízóraira disznótoros sült vér, ebédre disznótoros pecsenye, hurka, kolbász, egyéb disznótoros finomságok, pálinka, forralt bor, kézműves borok.


Kultúra és gasztronómia a rendezvényházban


A KultEseményeink testesítik meg a hely szellemét - hiszen a KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye –filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, bortúrák vagy kiállítások, tematikus borestek, vagy akár táncházak formájában. Aktuális programjaink az eseménynaptárban.

KultPince egy különleges esküvői helyszín Pest megyei Monoron


Bor és gasztronómia


Rendezvényeink alkalmával az alkalomhoz és a borokhoz illő fogásokat – egyszerű egytálételektől exkluzív menüsorig és alkalmi hidegtálainkat kínáljuk, melyeket saját konyhánkban készítünk el. 
Séfünk a háziasan elkészített fogások mestere. Büszkén mondhatjuk, hogy eddig még nem volt olyan rendezvényünk, ahol az ételeket ne dicsérték volna vendégeink! Borban és gasztronómiában otthon vagyunk. Boraink értékesítése Monoron pincénkből és a Bor Mámor Monor borszaküzletből történik.


Nyitott pincénk borkóstolókra, kirándulókra vár!Amennyiben úgy dönt, hogy vendégeit otthonában fogadja, úgy meleg ételeinket és alakalmi hidegtálainkat kiszállítjuk Önnek!

Jótékonyság jegyében: 

A KultPince a kezdetektől helyszínt biztosít a Monor Hegyessy Lions Club jótékonysági célú farsangi Falánk Fánkfalók Találkozója rendezvény számára. Amelynek során a KultPince a helyszín biztosításán túl a Club tagjai mellett aktívan részt vállal a rendezvény sikeres lebonyolítában. 2023 február 12-én immáron XI.alkalommal kerül megrendezésre a Fánkfaló, ahogy eddig is a szegénysorsú gyerekek és családjuk megsegítésére fordítja.

Büszkék vagyunk arra, hogy barátainkkal együtt kitalálói és elindítói vagyunk a Monori Bortárs Filmfesztiválnak és a Vannak Vidékek Legbelül fotópályázatnak. Kitűzött célunk, hogy fesztiválunkat és fotópályázatunkat nemzetközivé fejlesszük, evvel is öregbítve városunk és pincefalunk hírnevét.

Voice&Guitar - Micheller Myrtill és Pintér Tibor koncertje
Esküvőink >>  Borvidékek Hétvégéje >>
Nézzük együtt Koltai Róberttel >>
Adventi Chameleon Jazz Band koncert >>
Csengeri Attila és Egyházi Géza humoros musical estje >>
Zenés, Mesés, borozós előadói est Kozma Orsival >> 
Hagyományos disznóvágás, disznótor >>
Aki böjtöl András napján, disznóvágás >>

Húsvét barangolások a Monori Pincefaluban >>Szeretettel várjuk Önt is rendezvényinkre!


E-mail: kultpince@kultpince.hu, irásos egyeztetés, feltételek tisztázása
             info@kultpince.hu

www.kultpince.hu, www.facebook.com/kultpince, www.monoriborbolt.hu

Telefon: +36-20/5700-449, időpont egyeztetés, feltételek megbeszélése
               +36-20/298-5700 

Cím: Monor, Strázsahegy, Kövidinka sor
GPS: N 47’22106, E 19,26933
Székhely: Cimbora Borház Kft., 2200 Monor, Mátyás király u. 11.