Eladó pincék és szőlők a Monori Pincefaluban

  

Eladó pincék, szőlők

Monori Pincefalu etikai kódexeJövőképünk


Monori Pincefalu, letölthető térképe >>


Ha eladó pincéje, szőlője van, írjon erre az e-mail cimre: monoripincefalu kukac gmail.com,


adja meg ingatlanának adatait, az eladási árat, adjon fényképeket és mi díjmentesen feltesszük erre az oldalra!

Az értékesítést kérjük jelezni!


Eladó pince szőlőterület és gyümölcsös

Eladó Monoron a Strázsahegyen (Attila sor 1.) 604 m2-es zártkert (szőlő, gyümölcsfák) pincével, kamrával bútorozottan, minden felszereléssel együtt, ami a képeken látható. Áram és víz van! A földszinten lambériázott előtér, étkező, teakonyha, szoba, fürdőszoba, pincelejáró, az emeleten lambériázott szoba és terasz van. 

Eladó Pince
tovább

Eladó borpince a Kármentő soron

ELADVA!

Eladó 187 nm-es területen lévő pince, emeletes présházzal az Monoron az 1000 pince városában, Budapesttől alig 40 km-re, Monoron, a Strázsa-hegy Téglagyári dűlőjében, a Bacchus tér szomszédságában!
A pince felújítás előtt áll, ám rendkívül jó adottságokkal rendelkezik és a hamarosan Pest megyében is megnyíló fejlesztési pályázati forrásoknak köszönhetően rendkívül jó turisztikai lehetőségeket tartogat új gazdája számára.
A pince jól megközelíthető, a víz és a villany is be van kötve. Alkalmas lehet hobbi borászat otthonaként, kisebb rendezvények lebonyolítására.

Eladó pince, legyen neked is pincéd
tovább

Eladó pincék a Csanádi György utcában

Kettő, egymás mellett található borpince eladó a Dr Csanádi György utcában Monoron. Egyenként 25 négyzetméter alapterületűek. Jól megközelíthető, parkolási lehetőség van. A városközpont illetve az új 4-es főút 1,5 km távolságra helyezkedik el.

Eladó pince
tovább

Eladó pince a hozzátartozó szőlővel és földterülettel együtt

Eladásra kínálom monori Strázsahegyen található 1979-1980-ban épült emeletes, hozzávetőleg alul 40 és felül is 40 nm-es présházat a hozzá tartozó szőlővel és szántóval együtt. Alsó részén van konyha WC nappali, innen van a lejárat a pincébe.   A pince 25 nm, a gádor 11 m hosszú. 
Eladó Pince és szőlő Monor Strázsahegy
tovább

Bérbeadó szőlőterület Monoron

Terület: nagysága 1547 m2,lankásan felfutó, szépen megművelt terület,nagyon jól termő szőlőkkel (6-10 hektó bor évente). Hrsz:11193/2, forrás dűlő.

szőlőterület bérbaadó
tovább

Eladó szőlő a Strázsahegyen

Eladó a Strázsahegy Sárfehér sora felöli bejárattal kordonos művelésű szőlőterület, 2/3 részben szürkebarát, 1/3 részben kékfrankos szőlővel
Eladva!
Eladó szőlő a Strázsahegyentovább
1 2 3 4