Eladó pincék és szőlők a Monori Pincefaluban

  

Eladó pincék, szőlők

Monori Pincefalu etikai kódexeJövőképünk


Monori Pincefalu, letölthető térképe >>


Ha eladó pincéje, szőlője van, írjon erre az e-mail cimre: monoripincefalu kukac gmail.com,


adja meg ingatlanának adatait, az eladási árat, adjon fényképeket és mi díjmentesen feltesszük erre az oldalra!

Az értékesítést kérjük jelezni!


Eladó pince szőlőterület és gyümölcsös

ELADVA!

Eladó Monoron a Strázsahegyen (Attila sor 1.) 604 m2-es zártkert (szőlő, gyümölcsfák) pincével, kamrával bútorozottan, minden felszereléssel együtt, ami a képeken látható. Áram és víz van! A földszinten lambériázott előtér, étkező, teakonyha, szoba, fürdőszoba, pincelejáró, az emeleten lambériázott szoba és terasz van. 

Eladó Pince
tovább

Eladó borpince a Kármentő soron

ELADVA!

Eladó 187 nm-es területen lévő pince, emeletes présházzal az Monoron az 1000 pince városában, Budapesttől alig 40 km-re, Monoron, a Strázsa-hegy Téglagyári dűlőjében, a Bacchus tér szomszédságában!
A pince felújítás előtt áll, ám rendkívül jó adottságokkal rendelkezik és a hamarosan Pest megyében is megnyíló fejlesztési pályázati forrásoknak köszönhetően rendkívül jó turisztikai lehetőségeket tartogat új gazdája számára.
A pince jól megközelíthető, a víz és a villany is be van kötve. Alkalmas lehet hobbi borászat otthonaként, kisebb rendezvények lebonyolítására.

Eladó pince, legyen neked is pincéd
tovább

Eladó pincék a Csanádi György utcában

Kettő, egymás mellett található borpince eladó a Dr Csanádi György utcában Monoron. Egyenként 25 négyzetméter alapterületűek. Jól megközelíthető, parkolási lehetőség van. A városközpont illetve az új 4-es főút 1,5 km távolságra helyezkedik el.

Eladó pince
tovább

Eladó pince a hozzátartozó szőlővel és földterülettel együtt

Eladásra kínálom monori Strázsahegyen található 1979-1980-ban épült emeletes, hozzávetőleg alul 40 és felül is 40 nm-es présházat a hozzá tartozó szőlővel és szántóval együtt. Alsó részén van konyha WC nappali, innen van a lejárat a pincébe.   A pince 25 nm, a gádor 11 m hosszú. 
Eladó Pince és szőlő Monor Strázsahegy
tovább

Bérbeadó szőlőterület Monoron

Terület: nagysága 1547 m2,lankásan felfutó, szépen megművelt terület,nagyon jól termő szőlőkkel (6-10 hektó bor évente). Hrsz:11193/2, forrás dűlő.

szőlőterület bérbaadó
tovább
1 2 3 4