Nyitott pincéink

Hisszük és valljuk, hogy pincetulajdonosnak lenni boldogsággal és büszkeséggel vegyült felelősség is! Hiszünk értékeinkben, a pincefalu magával ragadó szépségében. Hiszünk abban, hogy ha egy borkedvelő ember ellátogat hozzánk, az előbb-utóbb visszatér és egyszer talán később azon is elgondolkozik, legyen neki is saját pincéje a Monori Pincefaluban!

Csúzi Családi Pincészet


Pincénkben jó bor és jó szó mindig kapható! 

A Csúzi család a Strázsa-hegyen öt generációval ezelőtt kezdte a szőlőművelést és borkészítést. Az eredetileg a családi fogyasztást kielégítendő birtokméret mára számottevő családi gazdasággá fejlődött és így kialakult a Csúzi Családi Pincészet. Jelenleg az összes szőlőterület közel 3,5 hektárt tesz ki, amely mellett az 1000 fás almaültetvényünk adja a gazdaságunk másik fő vonulatát.

KétSzabó Pince és Fogadó


A névadó két Szabó 2004-ben vásárolta meg a Strázsahegy legnagyobb egybefüggő, 2 hektáros birtokát, melyen két, XIX. századi pince és présház, valamint régi magyar szőlőfajták tőkéi őrzik a múlt hagyományait, értékeit, ízeit.

KultPince


A Pest megyei Monoron található KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, hangulatos rendezvényhelyszín, esküvői helyszín, társasági események, baráti beszélgetések borkóstolók és pincetúrák kedvelt színhelye.
Nyitott pincénk borkóstolókra, kirándulókra vár!

Lukácsy Pince


Családi borászatunkban édesapámmal, id. Lukácsy György okleveles agrármérnökkel és testvéremmel, Lukácsy Zoltán idegenforgalmi közgazdásszal, borásszal dolgozunk együtt, műveljük a szőlőt, illetve készítjük és értékesítjük borainkat.

Megyeri-Hanti Pince


"Megyeri Szabolcs és Hanti Tamás két jó barát-egy közös álom, és egy közös pince." 

Óhegy Borház


Az Óhegy Borház a Monori Pincefalu tőszomszédságában, Péteri központjától 2 km-re, a Péteri szőlőhegyen, festői és csendes környezetben található. A Borház csodálatos panorámával rendelkezik, tiszta időben akár Budapest is látható.  Borházunk nagyméretű terasza 100 fő leültetésére is alkalmas, 60 fős belső teremmel, borospincével, kemencében vagy grillen készített, valamint bográcsos ételekkel várjuk kedves vendégeinket!

Szárazhegyi Szőlőbirtok,  KERBOR Kft.


Tóth család a Monori Pincefalu Téglagyári pincéi között lévő családi présházában is szívesen látja a vendégeket, de aki a falusi turizmus igazi élményét szeretné átélni, annak érdemes ellátogatnia a Monorierdő határában Szárazhegyre, ahol a KERBOR Kft. nagyszerű borai mellett finom ételeket is fogyaszthat.

Petrovai Pince


A pincét eleinte csak saját célra, családi események, baráti összejövetelekre használtuk, viszont több ismerős ajánlására megnyitottuk a nagyközönség előtt. Egyre több turista jön a Stázsahegyre és a kilátó környékére. Itt, - a kilátó szomszédságában - igyekszünk kulturált, családias vendéglátást biztosítani kedves, betérő vendégeinknek.