Hírek

I. Strázsa-hegyi Toyota Trail Futóverseny

Monor Város Önkormányzatával együttműködve a Vigadó Nonprofit Kft. 2024. április 28-án (vasárnap) szervezi meg az I. Strázsa-hegyi Toyota Trail Futóversenyt.

A verseny célja a futósport és ezáltal az egészséges életmód, a rekreáció népszerűsítése Monoron. A Strázsa-hegy és környékének bemutatása mind a helyi lakosok, mind az ide látogatók számára, mint izgalmas, szép, változatos futóterep, mely össze tud kapcsolódni a fejlődő és egyre népszerűbb pince és borkultúrával.


I. Strázsahegy Trail Futóverseny Monor

tovább

XII. Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

Néhány nappal, ahogy véget ért a XII. Falánk Fánkfalók Találkozója, a Monor Hegyessy Lions Club tagjai nem mondhatnak mást, mint,

Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

„Köszönjük, hogy eljöttetek és vásárlásaitokkal ismételten hozzásegítettek bennünket, hogy támogathassuk azokat, akik valóban rászorulnak a segítségre. Köszönjük a KULTPINCE csapatának, névszerint Bakos Boginak, Szurok Gabinak önzetlen munkájukat. Aktív klubtagjainknak és mindazon segítőinknek a konyhán, a kézműves foglalkozáson, akik egész nap dolgoztak azért, hogy élményt adhassunk. Mindezt oly módon, hogy munkájuk eredményeképpen lehetőséget kapjunk a rászorulók segítésére.”

tovább

Fánkfalók figyelmébe!

Fánkra éhes Fánkfalók figyelmébe! 


Programváltozás!
Az eredeti programkiírástól eltérően a Fánkfalón február 18-án már délelőtt 10 órától indul a fánk értékesítése elvitelre és helyben fogyasztásra egyaránt!

Falánk Fánkfalók Találkozója

tovább

Demecs Norbi túra Monoron és a Strázsahegyen

Demecs Norbert túra- és idegenvezető, túrablogger - aki túrizmusra tette fel az életét- ismeretterjesztő, gyalogos élménytúrát vezetett Monoron, a pincefalu környékén és a pincefalu sorai, dűlői között. A túra Monor Kálvin teréről indult, a túravezető egy-egy megállóhelyen ismereteket adott át Monorról, a pincefaluról és a pincéiről. Reméljük, hogy maga a túra és az átadott ismeretek arra ösztönzik a túra résztvevőit, hogy későbbiekben rendezvényeinken vendégként köszönthetjük a pincefalunkban.


Demecs Norbi túracsapata a Monori Pincefaluban

tovább

Űzzük el együtt a telet! Búcsúztassuk a farsangot!

Űzzük el együtt a telet! Búcsúztassuk a farsangot! 2024 február 11.

 Vigadó Kultúrális és Civil Központ és Monor Város rendezvénye!


Idén, immár harmadik alkalommal rendezzük meg a farsangi időszak lezárásaként a télűző programunkat.

Várunk minden érdeklődőt 14 órára a Vigadóhoz, ahonnan egy könnyed sétával a Szent Orbán térre érkezünk. Itt 15 órától egy közös körtáncra hívunk mindenkit, majd a Strázsa-hegyen nyitva tartó pincéket járjuk körbe, énekelve, táncolva. 17:30-ra a Kilátóhoz érkezünk, ahol elégetjük a telet szimbolizáló szalmabábbal együtt az előzetesen papírokra felírt gondjainkat-bajainkat is.


Üzzük el együtt a telet

tovább

Forralt boros barangolás 2024 Monori Pincefalu

A hozzánk látogató vendégeknek köszönhetően, és amit az időjárás engedett azt kihoztuk ebből a rendezvényből. Köszönjük minden kedves Barangolónak, akik a rossz idő ellenére is ellátogattak rendezvényünkre! Íme néhány kép és egy hangulatos videó.

Forralt boros barangolás a Monori Pincefaluban
tovább