Hírek

Szent János napi boráldás a monori Nagyboldogasszony templomban

Hagyományteremtő szándékkal a Vigadó Nonprofit Kft, a Monor Környéki Strázsa Borrend és a Római katolikus egyházközség december 27-én János-napi boráldást szervezett a monori Nagyboldogasszony templomban a Monoron és környékén termelt szőlőből készült 2021. év újborai számára.Borrend tagjai díszruhában vettek részt a jeles eseményen, majd a borszentelést követően egy jó hangulatú borkóstoló következett a Fürge Páva élmény bisztróban.


János napi boráldás

tovább

Nagy Parisa alkotóművész pincefaluban készült grafikái

Már hírt adtunk arról, hogy él közöttünk egy alkotóművész, Nagy Parisa, aki szabadidejében sétálgatva a pincefaluban, megragadta annak természeti és építészeti szépsége, rajzolni kezdett. Meglátva a grafikákat, úgy gondoltuk, hogy azokat meg szeretnénk mutatni  mindazoknak, akik kedvelői pincefalunknak és a pincefalu FaceBook oldalának.

Nagy Parisa grafikái a KultPincében
tovább

Vannak vidékek legbelül fotópályázat eredményhirdetése, fotókiállítás

A „vannak vidékek legbelül” fotópályázat eredményhirdetését és a kiállítás megnyitóját a módosított időpont szerint a KultPincében 2021 november 28-án 10 órai kezdéssel tartjuk. A pályaműveket értékelik és a díjakat átadják Péterffy András filmrendező, egyetemi tanár és Fábry Péter tervezőgrafikus, fotográfus.

Vannak vidékek legbelül fotópályázat és kiállítás
tovább