Százas Pince Rendezvényház

Tökéletes Esküvő-és Rendezvényhelyszín

A Százas Pince Rendezvényház Budapesttől 30 km-re található, Monor egy különleges pontján, a Strázsahegy tetején, a 960 pincét számláló híres Pincefaluban, ahol a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van. A Százas Pince Rendezvényház tökéletes választás családi és céges rendezvények, esküvők, eljegyzések, bankettek, osztálytalálkozók színvonalas lebonyolításához.

A borospincék és szőlősorok nyújtotta csodálatos látvánnyal, csendes és nyugodt környezetben várjuk leendő vendégeinket az újonnan épült 110 fő befogadására alkalmas, légkondicionált rendezvénytermünkben. A Százas Pince Rendezvényház egész évben lehetőséget nyújt a különböző rendezvények lebonyolításához, a rendezvényterem hűthető-fűthető.

A gyönyörűen felújított borospince kisebb, 20-25 fős rendezvényeknek tud helyet adni. A Százas Pince Rendezvényházhoz tartozó zárt parkolóban min. 80 gépkocsi fér el. A kertünkben lehetőség van az egyházi illetve a polgári szertartás megtartásához, illetve céges és családi rendezvényeknél bográcsozáshoz. A gyerekek szórakoztatását játszótér és focipálya biztosítja.
Százas Pince
Rendezvényház >>

Cím: 2200 Monor, Strázsa-hegy Mézes sor

koordináták: 47.37157, 19.44964

Email: info@szazaspince.hu
Frank József – Rendezvényszervező: +36 70 329 77 73
Frank Szilvia – Rendezvényszervező: +36 70 61-68-113
Facebook: @szazaspincerendezvenyhaz
Instagram: @szazaspincerendezvenyhaz