Hírek

Bejglilejáró túra 2019

Szép napos reggelen 47 jókedvű túrázó indult útnak a Monori Pincefalu Szt. Orbán teréről Tetepusztára, majd egy kis pihenőt követően onnan vissza.
Bejglilejáró túra
tovább

Nótatúra a pincefaluban

2019. december 28.-án egy lelkes csapat elindult a II. Strázsahegyi nóta túrára, amely pincéről pincére való nótás sétálásból állt.

Nótatúra a pincefaluban
tovább

Szilveszteri bulik a Monori Pincefaluban


Közeledik talán az év legjobban várt bulinapja, az óévbúcsúztató és újévköszöntő buli a pincefaluban


Az év utolsó napja kiemelkedő jelentőséggel bír, ez az a nap amikor lezárjuk a múltat és ugyanakkor megkezdjük az új évet. Ez az est amikor szinte mindenki családdal, barátokkal valamilyen szilveszteri buliba igyekszik, hogy vidám mulatsággal zárja le az óévet és nyissa meg az újévet.
KultPince csapata számára a 2019/2020 szilveszter napja már az 5.alkalom amikor szilveszteri retro party-t szerveznek. De ez az év mégis egy kicsit más, örömünkre egy újabb pince kapcsolódott be a a pincefalu szilveszteri programajánlatába, ez pedig a Százas Pince Rendezvényház. Így aztán már két hivatalos helyen fogják elsuttogni az újévi fogadalmakat.

Monori Pincefalu télen, légi fotó
tovább

Mártom-napi Újbor Ünnep 2019

Márton-napi Újbor Ünnep libavacsorával fűszererezve


Helyszín: Vigadó Kulturális és Civil Központ Díszterme (2200 Monor Kossuth Lajos utca 65-67.)

Márton-napi Újbor Ünnep libavacsorával fűszerezve
tovább

Szabó Ádám előadása, aki kerékpárral kerülte meg a földet

Három év alatt 39 országot járt be kerékpárral az egri Szabó Ádám, aki 43 fát ültetett útközben. A mögötte lévő 47 ezer kilométert szerencsésen, balesetek nélkül sikerült megtennie, néhány defekt és tengelytörés történt csak az utazása alatt.


Utam Lényege - Utazás a Föld körül Szabó Ádámmal és egy bicajjal


Kerékpárral a föld körül

Önmegvalósítás nem csak kiváltságosoknak


tovább

Gyömrői pálinkaverseny 2019

2019 október 12

verseny – mely a 2019-as Gyömrő Tök Fesztiválon belül kerül megrendezésre – kiírásra

fővédnök: Gyenes Levente

támogatók: Gyömrői Pálinka Barát Klub, Jó Itt Élni Közösség


Rendezők célja: Lehetőséget kívánnak biztosítani arra, hogy akik saját maguk által – 100% gyümölcscefréből, vagy szőlőtörkölyből – főzött, vagy bérfőzetett pálinkával rendelkeznek, párlatukról objektív, szakemberek által megfogalmazott véleményt kaphassanak, mely mellett természetesen a versengés is fontos.

A rendezvényen biztos, hogy minden résztvevő nyer, mert az ott kapott instrukciók, vélemények figyelembe vételével a továbbiakban jobb pálinkák kerülnek majd a poharakba és a következő évi versenyen mérhető is lesz az eredmény. 


Gyömrői pálinkaverseny 2019

tovább

Ungerbauer szőlőiskola szaporítóanyag ajánlata a 2019-2020 időszakra

Szőlő szaporítóanyag ajánlat!


Az Ungerbauer szőlőiskola szőlővesszői regisztrált törzstelepekről származnak, és államilag ellenőrzött szőlőiskolában kerülnek gyökereztetésre, az Alföld legnagyobb és legrégebben üzemelő telepén.

Vásárlás esetén telepítési tanácsadással is állunk vásárlóink rendelkezésére!  Előrendelés esetén bármely fajtát előállítjuk!


Szőlő szaporítóanyag forgalmazása
tovább