Kiszebáb égetés és forralt boros nap a pincefaluban

Űzzük el együtt a telet, búcsúztassuk a farsangot! Kiszebáb égetés és forralt boros délután a Strázsa-hegyen február 26-án!


Új, tavaszváró programot kínálunk a kirándulásra vágyó vendégeknek, 15 órától kezdődik a Szent Orbán téren a kiszebáb égetés és forralt boros délután! A könnyű gyalogtúrára vállalkozó vendégeinket 14 órakor várjuk a Vigadó előtt, és együtt tesszük meg a Strázsa-hegyre vezető sétát. Az Orbán téren vendégváró körtánc nyitja a programot, közben gondűző cédulákra írhatják fel a résztvevők problémáikat, melyektől meg szeretnének szabadulni. Később a téllel együtt ezeket a gondokat is elűzzük a kiszebáb égetés során!

Télbúcsúztatás és tavaszvárás a pincefaluban
Hozd magaddal kedvenc forralt boros bögrédet, mert ezután dalos-zajos körmenet indul a nyitva tartó pincékhez, ahol lélekmelengető italokkal és frissítő falatokkal várják a fiatal és idősebb vendégeket is. A menet a Strázsa-hegyi kilátónál ér véget, ahol a kiszebáb égetés koronázza meg a tél utolsó szombatjának közösségi élményét!

A programon való részvétel ingyenes, a fogyasztásért az adott helyszínen szükséges fizetni.
Nyitott vendégváró pincék, akik már délelőtt 10 órától várják a pincefaluba látogató vendégeket!
Aranyi Pince, Csúzi Családi Pince, KultPince, 100-as Szabó Pince, Megyeri Hanti Pince és a Strázsahegyi Borház a Két Szabó Pincénél, Petrovai PinceTarbály Pince, Vásárhelyi Pince, Vicencz pince