BORTÁRS 2015 - Emberek a Strázsán fotópályázat

"EMBEREK A STRÁZSÁN" Fotópályázat

A KultPince , a Monor Hegyessy Lions Club és a Monori Borút Egyesület a BORTÁRS Filmfesztivál 2015 keretében meghirdeti az "Emberek a Strázsán" fotópályázatot.
Várjuk a fotópályázatokon még nem szerepelt, az elmúlt 5 évben a Monori Pincefaluban, a Strázsahegyen - az építészet, táj, csendéletek mellett elsősorban a strázsahegyi emberekről (akár portré formájában, vagy munka, szórakozás közben) készült digitális - amatőr vagy profi - fotókat.

Egy szerző havonta legfeljebb három fotót küldhet be, a havonta beküldött képek közül a Bortárs Filmfesztivál facebook oldalán szavazással (legtöbb like-t gyűjtő kép) választjuk ki a hónap fotóját.  
A díjnyertes képek a Bortárs Filmfesztivál díjkiosztójának napján, a Borvidékek Hétvégéje fesztiválon a KultPincében kiállításra kerülnek. A kiállított nagyítások a KultPince és a Monori Borút Egyesület gyűjteményébe kerülnek.
A legjobb képeket megosztjuk a KultPince, Monori Pincefalu, a Monori Borút Egyesület facebook oldalain, illetve megjelenítjük a honlapjainkon. 

Díjak:
Hónap fotója (januártól áprilisig, havonta): Ajándék a Monori Pincefalu kézműves termékeiből - a Csúzi Családi Pincészet, a Csodaszappan, a Lukácsy Pince és a KultPince felajánlásával - illetve egy belépő a következő Jégvirágtól Borvirágig Fesztiválra (2016 január)
Fődíj: (szakmai zsűrizéssel kiválasztva az összes beküldött képből) – 15 fő részére pincelátogatás, 3 boros borkóstoló és vacsora a KultPincében. 2-3. díj: 10, illetve 5 fős pincelátogatás, 3 boros borkóstoló és vacsora a KultPincében
Szakmai zsűri: Péterffy András operatőr, filmrendező, egyetemi tanár (zsűrielnök), Laczó Tamás művésztanár, festőművész, Tanja Migleci, tulajdonos, DiWa Fotóstúdió
A díjátadó,valamint a díjnyertes fotók kiállításának megnyitója 2015. június 5-én lesz, 18.00 órától a monori Vigadó Kulturális és Civil Központban, a kiállítás a Vigadó Étteremben lesz megtekinthető a megnyitót követően.
Szakmai zsűrizés eredménye:
I. díj: Koczor Dániel - Békepresszó
II. díj: Baán Tamás – 14 fok
III. díj: Hludek Dóra – Kapaszkodás

Június 6-tól a monori Vigadó Étteremben megrendezett fotókiállításon kiállításra kerül még: Baán Tamás „Zárva”, Fodor Csilla „Gőzölgő kalandozás a Strázsa-hegyen”, Hludek Dóra „Szombat esti láz”, Koczor Dániel „Aranymetszés”, „Bortárs”, „Petrányi István, Kurta pince”, Nyulasi Gábriel István „Estefelé”, Póczek Sándor „Kislányok a Gádorokon”c. képei.
Gratulálunk!