Forraltboros kalandozás Jégvirágtól Borvirágig

2015 január 17-én 11 órától a Strázsahegyen ismét kinyílnak a pinceajtók és forralt bor illata lengi be a Szent Orbán tér környékét. 

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Forraltboros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig fesztivál a Monori Pincefaluban. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozik a helyi forralt bort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek ízelítő falatokat és a forralt bor különlegességeiket. 
"A monori és Monor környéki borászok 18 pincében várják a vendégeket, hogy bögréiket újra és újra teletöltsék a gőzölgő nedűvel. A borászok között régi ismerősként köszönthetjük legkedvesebb vendégváró pincéink gazdáit, és a műkedvelő borkészítőket is. Az előző alkalomhoz hasonlóan most sem csak borászokkal találkozhatunk, hanem profi szakácsokkal is, akik tudásuk legjavát nyújtják a vendégsereg számára– ehető formában. Lesznek itt házi sajtok, levesek, főételek és desszertek, csupa jól ismert és különleges finomság." (www.magyarborkulturaert.hu) 
És ami eddig nem volt: lehet fényképezni és a képekkel fotópályázaton indulni! 

Helyszínek és étel/italkínálat itt.
További részletes információk a szervező, a Monori Borút Egyesület elérhetőségein - a Monori Borút Egyesület facebook oldalán és honlapján.