A Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége fotópályázatot hirdet

A Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége fotópályázatot hirdet „Pincefalvak napjainkban” címmel.
Ha szereted a pincék és pincefalvak világát…
Ha jártál már a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetségébe tartozó pincefalvak valamelyikében…
Ha szereted megörökíteni az emlékeket, élményeket, eseményeket, hangulatokat…
Akkor téged keresünk!!!

Fotópályázat

A pályázat célja:
A fotópályázat célja, a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetségébe tartozó pincefalvak, valamint azok értékeinek és jellegzetességeinek bemutatása.
A pályázók köre:
A fotópályázatra amatőr és profi fényképészek fotóit egyaránt várjuk. Pályázni minden 18. életévet betöltött, természetes személy pályázhat.
A pályázat részletei:
Pályázni elektronikus úton, az alábbi kategóriákban lehet:
Bölcske
Császártöltés
Cserépfalu
Györköny
Hajós
Monor
Nemesnádudvar
Noszvaj
Ócsa
Páty
A pályázók a fent megadott kategóriákban, egyben a fent felsorolt településekről, azok pincefalvairól, a pincefalvak présházairól, életképeiről, a pincefaluhoz köthető eseményeiről készült fotókat nyújthatják be. A képek bármely évszakban készülhetnek. A pályázók, a fotók beküldésével egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége a pályázatra benyújtott fotókat különböző felületeiken (online, offline) felhasználja, azokat a Györkönyben található interaktív kiállítótérben megjelenítse.
Díjazás:
Kategóriánként az első 10 helyezett két személyes borkóstolón vehet részt, abban a pincefaluban, amelyről benyújtotta pályázatát. A borkóstolóra előre megadott időpontban kerül sor. Emellett az első 10 helyezett egy palack bort is kap, szintén az adott pincefalu felajánlása alapján, amelyet a borkóstoló alkalmával vehet át. A díjazott fotók mindegyike megjelenítésre kerül a györkönyi pincefaluban kialakításra kerülő interaktív kiállítótérben.
Pályázat benyújtása:
A pályázatokat elektronikus úton, a turizmus@gyorkony.hu e-mail címre várjuk. Egy pályázó több képet is benyújthat és több kategóriában is pályázhat. A pályázat benyújtása során e-mail-ben meg kell adni a kategóriát, amely egyben megjelöli a fotó készítésének helyét is. Pályázni olyan jpg, jpeg, png formátumú fájlokkal lehet, amelyeknek a felbontása és a minősége magas legalább (3000 pixel a rövidebb oldala).
Határidő:
2020.09.30.
Pályázat elbírálása:
A pályázat elbírálása és jutalmazása pincefalvanként történik. Minden kategória egyben egy pincefalut is jelöl, melynek illetékes egyesületei döntenek a nyertes fotókról. A pályázókat a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége e-mailben értesíti.
További információk:
turizmus@gyorkony.hu
A Szövetség tagjairól itt tájékozódhatsz: http://www.pincefalvak.eu/szovetseg.php