Befejeződött az útépítés pincefalunkban

Pincetulajdonosok és a hozzánk látogatók örömére befejeződtek az Irsai Olivér sor, a Kadarka és a Sárfehér sorok útépítési munkálatai. Így már ezen a hétvégén, nevezetesen a vasárnap megrendezésre kerülő TÖK-JÓ barangolások a Monori Pincefaluban rendezvény résztvevői, vendégeink már elkészült új utakon látogathatják nyitott pincéinket. Az elkészült út biztosan segíteni fog a következőkben a pince és szőlőtulajdonosoknak a munkavégzéseik során a közlekedésben és nem utolsó sorban rendezvényeink a sármentes közlekedési lehetőséggel komfortosabbá válnak.


Útépítés a pincefaluban

Nem kifejezetten erre a hétvégére időzítve, de a pénteki napon végre elkészültek az újrafotózott, a kilátón lévő 5. tanösvény állomás táblái, így élve a lehetőséggel még ezen nap délutánján helyükre kerültek a táblák, azzal reménnyel, hogy nem fogják ismételten tönkre tenni, összefirkálni.

Köszönjük Gyenes Ritának a fotózást, Vrábelné Rikter Renátának a grafikai munkát és nem utolsó sorban a B&K Kft csapatának a leszerelést, majd a szakszerű visszaépítést!


Tanösvény tábla felújítása a pincefaluban