Borvidékek Hétvégéje „mini 2021”

2021-ben újra Borvidékek Hétvégéje!


Idén újra lehetőség nyílik Monor legismertebb programjának, a Borvidékek Hétvégéjének megrendezésére, így június 12-én újra várjuk a rendezvény iránt érdeklődőket! A Borvidékek Hétvégéje „mini 2021” esemény másképp alakul, mint az elmúlt években megszokhattátok; néhány népszerű programpontot idén a jogszabályok betartása miatt el kellett engednünk, annak érdekében, hogy jövőre teljes erőbedobással szervezhessük meg a kedvenc rendezvényeteket.

Borvidékek Hétvégéje 2021
Az idei évben is a Strázsahegyen várjuk az érdeklődőket; a rendezvényhelyszín környékén található pincesorok között monori borokat és helyben készült ételeket kóstolhatnak a látogatók. A közreműködő nyitott pincéket hamarosan közzétesszük!

„Mini” lesz 2021-ben a Borvidékek Hétvégéje, mert:

  • nem lesz kisvonat, így a feljutás kerékpárral, gyalog vagy taxival a legcélszerűbb;
  • nem lesz esti zárókoncert, hiszen a hatályos jogszabályok szerint azt csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők tekinthetnék meg;
  • nem lesz térkép, helyette bárki szívesen útbaigazít ha finom monori borokra szomjazol;
  • nem lesz szervezett pohárárusítás, a nyitott pincék saját poharaiban kóstolhattok majd;
  • nem lesz árusításra kijelölt közterület.
  • a tájékozódás megkönnyítése érdekében, van egy letölthető térképünk, amely mutatja a vendégváró nyitott pincéket, de a Borvidékek Hétvégéjén, a helyszínek változhatnak. 
  • Rövidesen tisztázódni fog, a vendégváró pincészetek pontos helye és neve!

Egy év szünet után így "mini" lesz a Borvidékek Hétvégéje, ahol egyedi hangulatú helyszínen élvezhetitek a monori pincegazdák vendégszeretetét és kóstolhattok minőségi monori borokat! Köszönjük, ha megértitek, hogy az idei évben így lehetünk együtt a Borvidékek Hétvégéjén!