Borvidékek Hétvéje 2023


II. Monori Pincezene Fesztivál
2023 június 09. 18.00

Borvidékek Hétvégéje, pincezene fesztivál
Fellépnek:


Jó, ha tudod! Június 9-én, pénteken a kisvonat járat nem közlekedik! A Szent Orbán térre érdemes gyalogosan, kerékpárral vagy taxival érkezni. Személyautóval ezen a napon a Szent Orbán téren keresztül is behajthattok a Locsodi úton kijelölt parkolóba.

Borkóstolás a Panorámaszínpad közelében. A vendégváró nyitott pincék, és az ide érkező borászok teljes kínálatát június 10-én, szombaton kóstolhatjátok!


  
Borvidékek Hétvégéje 2023 június 10. 11.00
Borvidékek Hétvégéje 2023
Borvidékek Hétvégéje, letölthető térkép IBorvidékek Hétvégéje, letölthető térkép II.

Június 10-én újra két kisvonat segíti majd a közlekedést a városközpont és a rendezvény fő helyszíne között! A Vigadó - Szent Orbán-tér útvonalon egy útra szóló jegy ára 1.200 forint, melyet készpénzzel vásárolhattok meg a kisvonat megállóiban felállított faházakban június 10-én. A két kisvonat folyamatosan, egymást váltva jár a két végállomás között 11 óra és 20:45 között. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint 15-20 percenként tud indulni az állomásról, ez függ a forgalomtól és az utasok számától is. Az üzemeltetésben partnerünk a Monori Polgárőr Egyesület. A kisvonatok pénteken nem közlekednek!
További részletes információk! >>