Egy igazi élő dolog szeretete, a saját föld művelése

A napokban kaptam egy Email-t, amelyet most közzé teszek, néhány nappal ezelőtt egy hasonló témájú cikket tettünk közzé, miszerint ajánljuk, hogy igyunk hazai bort és ezen belül természetesen MONORI BORT is. 
Az alábbi a megkeresésből kitűnik, hogy egy nagy hagyományokkal rendelkező olasz családi vállalkozás is hasonló cipőben jár. Így olvassátok a piemontai Mario Giribaldi levelét, aki a család nevében írt nekünk.

Mario és Matteo Giribaldi

Hölgyeim és Uraim,

                                                   

Biztos vagyok benne, hogy ennyi e-mailt kap, ezért megpróbálok a lehető leggyorsabban működni.

Ezenfelül ebben a szinte drámai pillanatban, amelyet a Covid-19 okozott, reagálnunk és küzdenünk kell azért, hogy állásaink stabilak maradjanak, és elmúlik a vihar !!

Családi pincészetünk minden olyan bort előállít, amelyre Piemonttól számíthat: Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba, Nebbiolo d'Alba, Barolo és Barbaresco. Minden DOC és DOCG 92 pontos bor. (Wine Spectator, Wine Enthusiast). Biztos vagyok benne, hogy Ön már néhány csodálatos borászatot képvisel, de néha valami új fordul elő a megfelelő időben.


Vini Giribaldi Accoglienza

Küldhetek esetleg további információkat a díjnyertes boraimról? Nem csak egy kis családi pincészet vagyunk, hanem egy család, amely hisz a hagyományokban és a természetben, és minden borunk természetes - organikus - vegyszer és peszticid nélkül készül az egészséges ökoszisztémában, itt, a híres "Langhe" közepén.

92 pont Barolo 2014. évi borvédő


A Giribaldi szőlőbirtok


Amikor problémamentesen újra utazhat, e pillanat után várom, hogy Piemontban találkozzon és kóstolja meg együtt ezeket a hihetetlen borokat.

 

Rodello


Árlistánk >> 

Várom szíves válaszát, kívánom, hogy maradjon egészséges.


Azienda Agricola Mario Giribaldi

12050  Rodello 

1260   Barolo

Italy – Piemonte -  Langhe 

Tel 0039 0173 617000

Mobile: +39 335218402

E-mail: mariogiribaldi@vinigiribaldi.it

www.vinigiribaldi.it

Twitter:    Giribaldi@Giribaldi_

 Facebook:   giribaldivini

 Instagram: vinigiribaldiGiribald