Ismét csapatépítő csámborgás a pincefaluban


Játéktér az egész pincefalu


Lássuk csak, hogy mire is jó egy 180 ha területű, közel 1000 pincét számláló pincefalu. Amennyiben a helyi és környékbeli lakosságot illeti, a Monori Pincefalu számunkra a szőlővel és a borral történő foglalatosságnak, bortárolásnak, a barátkozásnak, a jó beszélgetéseknek, családi és baráti társaságok összejöveteleinek, borkóstolóknak, a boros fesztiváloknak, terep kerékpárversenynek, fogathajtó versenynek helytadó helyszíne. 
   
Falusi turizmus keretében zajló csapatépítő játék

Sok esetben csak felmegyünk a hegyre vacsorázni, meginni egy pohár bort, ücsörögni a pince előtt, és ha úgy alakul, akkor beinvitáljuk az arrajárót egy pohár borra, amiből aztán általában több is lesz. Mármint borból és a szóból is. A pincehegy, a pince és a bor szeretetét talán Márai Sándor „A magyar borokról” c. írásában fogalmazza meg legérzékletesebben.
Az is megfigyelhető, hogy a fiatalok feljönnek kerékpározni, szétnézni, szinte minden este látni beszélgető fiatalokat az Orbán téren és máshol is ahol vagy egy kis hely a letelepedésre. Hétvégeken egyre többször találkozhatunk olyan sétáló, a pincefalu szépségeit felfedezni kívánó emberekkel, akik be-be térnek az éppen nyitva lévő pincékbe egy pohár borra.

Szóval jó itt pincetulajdonosnak lenni!

Falusi turizmus keretében zajló csapatépítő csámborgás

Monori Csámborgó csapatépítő játék


A KultPince által megalkotott Monori CsámBORgó csapatépítő tréning egyrészt az idelátogató csapatok számára a jól megválasztott játéktartalom, annak megoldása élményt nyújt, elősegíti a csapattagok közötti jobb kommunikációt, másrészt számunkra azt jelenti, hogy a játék által irányítva a csapatok bejárhatják pincefalunk legszebb részeit. Megismerhetik a pincefalu természeti és építészeti értékeit, a helyiek vendégszeretetét. Ahogy az a képeken is látszik ennél a csámborgásnál is megtörtént, hogy az egész csapat be lett invitálva egy pincébe egy rövid spontán borkóstolásra és még útravalót is kaptak. Köszönjük a pincetulajdonosnak az invitálást és azt a vendégszeretetet amellyel még emlékezetesebbé tette a túrázó csapat számára az itt létet.