IX. Fánkfaló a jótékonyság jegyében


Micsoda nap volt!

Falánk Fánkfalók Találkozója, Monor Kultpince, 2020. február 16.

 

Immár 9. alkalommal került megrendezésre Monoron a Kultpincében a Monor Hegyessy Lions Club jóvoltából a „Falánk Fánkfalók Találkozója”. Mint minden Lions esemény, ez is jószolgálati célokat követett, a jelentős bevételből a Club idén is a Monoron és környező településeken élő hátrányos helyzetű diákok nyári táborozását fogja támogatni.

Fánkfaló a jótékonyság nevében

Fánkfaló a jótékonyság nevében

A Club tagjai ezúton is szívből köszönik mindenkinek, aki közreműködőként vagy látogatóként segítette a célok megvalósulását, nehéz sorsú gyerekek nyári szünidős élményszerzését. Külön öröm, hogy a rendezvényen idén is jelen volt szerbiai partnerklubunk két képviselője Filep Miroslav és Potkonjak Dubravka , valamint dr. Kökény Mihály zónaelnök és Boronkay Gusztáv, a Magyarországi Lions Clubok kormányzója is. Külön köszönet jár továbbá a közönséget szórakoztató Nagy Betty és Kajli László együttesének, a kézműves foglalkozásokat tartóknak, az árusoknak is, valamint a helyet nyújtó Kultpince munkatársainak is.

A rendezvény soha nem látott tömeget vonzott! Öröm és felemelő volt látni a kígyózó sorokat a kínáló pultoknál. Csúcsidőben volt, hogy fél órát is kellett sorban állni a fánkért, az emberek azonban mégsem elégedetlenkedtek, türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek. Mindenki látta azt az emberfeletti munkát, amit a klub tagjai és segítői végeztek. Talán egy-egy adag fánk minősége hagyott is kívánni valót maga után, de senki nem panaszkodott, hiszen egyértelmű volt, hogy nem a hozzáállás és a tudás, nem az alapanyagok minősége, hanem a tészta keléséhez optimális idő hiányzott… Abból volt most a legkevesebb.

Ahogy minden évben, idén is a Fánkfalón kerültek átadásra a Lions békeposzter rajzpályázat díjai. Idén kiemelkedő alkotások születtek, Árvai Maja, a Nemzetőr Iskola 8. osztályos tanulójának rajza pedig az országos verseny 3. helyét is elvitte. Gratulálunk!

Na és persze ha fánk, akkor farsang, ha farsang, akkor jelmezverseny! Idén kifejezetten nehéz helyzetben volt a zsűri, hiszen több, mint 20, jobbnál-jobb jelmez közül kellett kiválasztani a legjobbakat.

A Club tagjai eltökéltek abban, hogy a jövőre 10 éves jubileumát ünneplő rendezvényt még színvonalasabban, hatékonyabb kiszolgálással valósítsa meg.

Találkozunk jövőre!


Köszönjük a fotókat Török Árpi barátunknak!



Fánkfaló a jótékonyság nevébenFánkfaló a jótékonyság nevébenFánkfaló a jótékonyság nevében
Fánkfaló a jótékonyság nevébenFánkfaló a jótékonyság nevébenFánkfaló a jótékonyság nevében
Fánkfaló a jótékonyság nevébenFánkfaló a jótékonyság nevébenFánkfaló a jótékonyság nevében