KultPince kínálata a Borvidékek Hétvégéjén

KultPince és az A'Capella Szőlőbirtok válogatott tételeit kóstoltatjuk



Kunsági OEM Rajnai rizling 2015, félszáraz

Intenzív virágos-gyümölcsös illatorgia. Tavaszi virágcsokor citrusos, trópusi gyümölcsös aromákkal kombinálva izgalmas aromavilágot képez. Egyensúlyában szép savkomplex lép az alkohol és a néhány gramm maradékcukor mellé. Díszítőjegyei ízben is lekövetik az illatban bevezetett aromákat. Hosszan lecsengő, nagyon komplex, tartós, utóízben kései jelleget idéző bevillanásokkal.

Kunsági OEM Karát 2015, száraz

Még mindig „Szürkebövidinka”, azaz a fajta a Szürkebarát és Kövidinka keresztezéséből született hibrid, mely a szülők alaptulajdonságait szépen átörökítette. A tavalyi forró évjárat kissé a Szürkebarát alaptulajdonságokat erősítette fel. Tüzes, fenolos, kerek jellegét a Kövidinka fűszeressége koronázza. Tutti-fruttis, mentolos, borókás aromavilág díszíti. Bár száraz, de érzetre mégis pici édesség bújik meg benne. Egyensúlya kissé a női jegyek felé tolódik, alkoholtartalma és kereksége szájban kiteljesedő, lágy struktúrával társul. Hosszan lecsengő, komplex, enyhe cserességgel az utóízben.


Kékfrankos, 2013


Pincénk vörösborának alapja ez a tradicionális Kárpát-medencei szőlőfajta. A kisfahordós érlelés a gyümölcsös ízvilág mellé felzárkózó, tölgyfából származó vajas, vaníliás aromák harmóniáját ígéri.

Ételkínálatunk a Borvidékek Hétvégéjén:

Jókai bableves füstölt csülökkel



Vaslapon sütött fokhagymás aprópecsenye, rozmaringos újburgonyával.




Programramjaink a Borvidékek Hétvégéje 2016 rendezvényen

A nemrég elkészült petanque pályánk avatása keretében a Magyar Golyósportok Szövetsége, illetve a Szigetszentmiklós Petanque Club képviselőinek szakavatott segítségével és irányításával bárki kipróbálhatja a játékot a Borvidékek Hétvégéjén! Borvidékek Hétvégéje részletes program >> 



A Pátria Takarék rajzversenye gyermekeknek. Értékes nyeremények, illetve ajándék minden indulónak!



A Budapesti Operettszínház és a Rock Színház művészei velünk mulatnak, boroznak a délután folyamán a KultPincében, reméljük a hangulat emelkedésével dalra is fakadnak! :)
Kézműves termékek: a Csodaszappan kézműves szappanjait és Jandó Luca kerámiáit kínálja nálunk.