Sikeres Fánkfaló a KultPincében

Sikeres volt a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében  megvalósult Falánk Fánkfalók Találkozója. A kedvezőtlen időjárás ellenére szép számú közönség látogatott ki a pincefalu Kövidinka során található KultPincébe. A Monor Hegyessy Lions Club köszönetét fejezi ki a kilátogató közönségnek, hogy részvételükkel elősegítették rendezvényük sikerét, így a Club számára megnyílt a lehetőség, hogy a rászoruló monori gyerekek nyári táborozását támogassa.


Köszönet Borkosné Völgyesi Erikának a kézműves foglalkozás sikeres lebonyolításáért, Bor-Óka Zenakarnak, az EDS Group-nak a hangulatos és kitűnő zenei szolgáltatást. Nem utolsó sorban köszönet a Club azon tagjainak akik Szurok Gábor séf vezetésével, az egész napos kitartó munkájukkal elősegítették a rendezvény sikerét. A kora délután kilátogató vendégeket frissen sült szalagos fánk, rajta különféle házi lekvár, kellemesen fűszerezett forralt bor, forró tea fogadta. 
Köszönettel tartozunk Kaltenecker Andinak, Birta Babettnek, Takács Katalinnak, Csúzi Szabolcsnak, Németh Zolinak, Pásztor Piroskának és Kavaleczné Trepka Ágnesnek, hogy kézműves termékeikkel hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.