Sikeres volt az első Monori Pincebörze

Azt gondoljuk, hogy sikeres volt az első Monori Pincebörze. Szép számmal jelentek meg a börzén pincetulajdonosok, akik eladni szeretnék pincéjüket és vevőjelöltek akik kinyilvánították vásárlási szándékukat. Köszönettel tartozunk Dr. Zsombok László polgármesternek, aki támogatásáról biztosította a pincetulajdonosok közösségét, miszerint az Önkormányzat nem támogatja, nem helyesli a pincék lakhatási célú értékesítését és használatát.

Első Monori Pincebörze, Eladó pincék, Eladó szőlők
Természetesen azon pincetulajdonosoknak akik használják és megtartják pincéjüket van feladatuk, mégpedig az, hogy rendben tartják pincéjüket és annak környékét. A civil szervezetek, valamint a civil szervezetek és a Vigadó Kulturális és Civil Központ közös szervezésében megvalósuló boros programok jelentősen növelik Monor és a pincefalu népszerűségét, így elmondható, hogy a pincék értéke évről-évre növekszik. Ehhez még hozzájárulnak az utóbbi évek beruházásai is, utak és pinceépítések, renoválások egyaránt.
A magunk részéről a monoripincefalu.eu/eladópincék oldalával egyrészt koncentráltan egy helyen szeretnénk bemutatni az eladó pincéket, másrészt pedig hirdetéssel támogatni szeretnénk, hogy a generációváltás, vagy élethelyzet változás miatt eladni szánt pincék mielőbb gondos gazdára leljenek.
Első Monori Pincebörze, eladó pincék
A pincebörze konkrét eredménye, hogy két ingatlan elindult az értékesítés útján. A pincebörzét, mint egy lehetséges találkozási helyet eladók és vevők között évente kétszer megszervezzük a KultPincében. A következő pincebörze előre láthatólag 2019 márciusában lesz.

Légy tagja a Monori Pincefalu közösségének, legyen neked is pincéd!