Tavaszi szemétszedés és területszépítés a Strázsahegyen és környékén

A tervek szerint - egy szuper kirándulónap keretében - május elsején adjuk át a megújult piros kereszt turistautat, ami a Szent Orbán térről egészen Gyömrő városközpontjáig halad. A teljes 13 km-es szakaszon, április 10-én, mindhárom település önkéntesei szemétmentesítik az érintett területeket.
Várjuk olyan 2-5 fős csoportok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a Strázsahegy központi, a Forrás-völgy környéki és az olajkutak mellett haladó földutak hulladékmentesítésében.

Tavaszi szemétszedés és területszépítés a Strázsahegyen


Zsák, szemétszúró bot lesz, amit érdemes még hoznotok az kesztyű, innivaló és némi harapnivaló. Segítség lenne nem túl nagy, utánfutós, vagy platós autó, aki a zsákokat összeszedi, illetve az erősen szemetes részeken közvetlenül felpakolhatnánk rá a szemetet, lapáttal, vasvillával.

A feladatok és a kapacitások hatékony szervezéséhez kérlek regisztráljatok az alábbi elérhetőségek egyikén:

1 ) emailt küldtök a monorivarosszepitok@gmail.com címre
vagy
2) messenger üzenetben írtok Kaltenecker Andreának

Szemétszedés időpontja: 2022. április 10. (vasárnap) 09.00 - 12.00
Gyülekező: 9.00-9.15
Helyszín: Strázsahegy, Szent Orbán tér

Tavaszi szemétszedés és területszépítés a Strázsahegyen

Ezen a napon a Monor Környéki Strázsa Borrend velünk együtt szépíti a hegyet, és a tervek szerint felszámolnak néhány elhagyatott, bozótos területet. Aki fűkaszával, masszívabb bozótirtó felszereléssel csatlakozna a kezdeményezéshez, kérem jelentkezzen Kugel Györgynél, akit szintén messenger üzeneten keresztül lehet elérni.