Újra a KultPincében járt az Ihatóbb Magyarországért Csapata

A KultPincébe megérkezve mindig olyan, mintha hazatérnél. Végignézel a hullámzó gádorok sorain, leülsz a fűbe a fröccsöddel és csak hallgatod a csöndet. Mint tékozló fiút úgy fogad szeretettel a KultPince, megvendégel ízes falatokkal, jó borokkal. Már régen tartottunk vetítést náluk, hiszen a BorMozi ötlete náluk indult egy pár éve. Idén még nem volt BorMozi Az ihatóbb Magyarországérttal közösen, ám lehet, hogy még szervezünk 2016-ban egy közös projektet.

Az ideális rendezvényhelyszín

Fantasztikus fejlődésen ment keresztül az amúgy is pompásan felépített komplexum. A központi présház mellé kiépült az üveges fedett rendezvényterem mellé elkészült a gyönyörű szaletli. (csodás terasz az esküvői szertartásokra) A külső terasz körül is le lett burkolva a tér, és kiépült egy petanque pálya is.

KultPince A kultúra és a bor találkozóhelye

Jön a Monori CsámBORgó


Vadonatúj projektjük a Monori CsámBORgó, amely egy interaktív a strázsahegyi pincegádorok között zajló játék. Csapatépítés, barangolás, izgalom, játékszellem, furfang, friss levegő, pompás pincetáj. Mi kell még? Bor és étek? Az is van bőven, úgyhogy kalandra fel Borrajongók, nemsokára mi is személyesen kipróbáljuk a helyszínen az érzést.

Monori CsámBORgó

…Hallottatok-e már a Strázsahegy különleges rejtélyéről, az elveszett csodatévő elixír legendájáról? Nem?
No, akkor hegyezzétek a fületeket, elmesélem!…Így kezdődik a monori Strázsahegy legújabb, szabadtéri játéka a Monori Csámborgó, ahol furfangos feladványokon keresztül ismerhetjük meg a legendát, és barangolhatjuk be a pincefalu legérdekesebb részeit. Ha szerencsénk van, még egy-két betyárral is összefuthatunk, de legyünk óvatosak, az elixírt csak a legrátermettebb Csámborgók érdemlik ki.

Kiváló közösségépítő program, ahol munkatársak, baráti társaságok feledkezhetnek bele az önfeledt játékba két órán keresztül. A felfedezés egyidejűleg 6-8 fő számára optimális, nagyobb számú jelentkezés esetén időeltolással indulhatnak a kalandvágyó csapatok.

Jelentkezés, ajánlatkérés ITT


KultPince A kultúra és a bor találkozóhelye


Tovább az Ihatóbb Magyarországért cíkkre >>