Ingatlant kínál vagy venne

A nemkellingatlanos.hu azért jött létre, hogy minden magánhirdető és tulajdonos eséllyel hirdethesse ingatlanját, legyen ez az ingatlan eladó ház, kiadó ház, eladó lakás vagy kiadó lakás. Célunk, hogy az ingatlan vásárlásának szándékával hozzánk érkező látogatók közvetlenül a tulajdonostól, magánszemélytől vásárolhassanak, bérelhessenek, megspórolva ezzel az ingatlanköztevítői jutalékot.

Nem az ingatlanközvetítők ellen vagyunk. Viszont valljuk, hogy egy ingatlan, ház, lakás értékesítése, bérbeadása saját erőből, jelentős költségráfordítás nélkül is lehetséges, amennyiben a tulajdonos megtalálja a hirdetés megjelentetésére a megfelelő platformot, egy olyan helyet, ahol nem kell versenyeznie az ingatlanközvetítői hirdetések tömegével, ahol az ingatlan eséllyel értékesíthető.

A látogatókat pedig éppen ez vonzza portálunkra: itt minden ingatlan, legyen az eladó lakás, eladó ház, vagy albérlet, pontos címmel szerepel, Gooogle Maps (Google Térkép) segítségével megjelenített térképi hellyel, és biztos lehet benne a látogató, hogy ha itt találja meg a neki tetsző ingatlant, azt közvetlenül a tulajdonostól vásárolhatja meg vagy bérelheti ki.


Oldalunkon a regisztráció pofonegyszerű: az oldal tetején a Regisztráció linkre kattintás után adja meg adatait, majd erősítse meg regisztrációját az erre felhívó emailben lévő linkre kattintva.

Ha már regisztrált, a Belépés linkre kattintás és adatai megadása után érhei el a hirdetéskezelő felületet.

Ingatlan kereséséhez kattintson az oldal tetején az Ingatlan keresése linkre.

A Hirdetés feladása link használatával a hirdetéskezelő felületre jut, ill. ha nincs bejelentkezve, akkor a Belépés oldalra.

Keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: info kukac nemkellingatlanos pont hu
Telefon: 06-30-726-6159 (hétköznap 8 és 17 óra között)
Tovább a honlapra >>