Monori Koccintás 2014

Koccintsunk egy időben és egyszerre a magyar borért 2014 szeptember 6 – án 16 órakor, legyen ez a nap a Monori Pincefalu napja!

Vidám versengésre invitáljuk Önöket, amelynek célja, hogy megtalálják Magyarország legkedveltebb borvidéki településeit. 
A legkedveltebb borvidéki településekké azok a borvidéki települések válhatnak, ahol az adott település lélekszámát is figyelembe véve abszolút értékben és arányában a legtöbb borász és borkedvelő koccint az adott időpontban. Minden borvidéki településnek jó esélye van a cím elnyerésére, hisszük, hogy a monoriak és a monori pincegazdák támogatásával, a Monori Pincefalu nagyszerű adottságait kihasználva képesek leszünk a Kunsági Borvidék ezen címének megszerzésére. 
A pincetulajdonosok a Koccintás alkalmával meghívják barátaikat, ismerőseiket, hogy koccintsanak együtt. Azokat a monoriakat és ide látogatókat, akiket nem hívtak egyetlen pincébe sem koccintani, a Monor Környéki Strázsa Borrend,  a Monori Lokálpatrióta Egylet, a Kerbor Kft. és a Monori Borút Egyesület egy pohár borra a Szent Orbán, illetve a Bacchus térre invitálja, hogy koccintsunk egy időben és egyszerre a magyar borért 2014 szeptember 6 – án 16 órakor. A koccintáshoz illő talpas pohárról a pincegazdáknak, a térre látogatóknak pedig maguknak kell gondoskodniuk! 
Részvételi díj nincs!

Bővebb információ: Kugel György +36309341000
További programlehetőség: a Koccintás után 18 órától zenés táncos rendezvény a No Smoking Budapest Band-del a KultPince Fröccsteraszán. Részletek itt.