Nemzeti Bor Maraton, 74. szakasz a monori futam

Elindult a nevezés a Nemzeti Bor Maraton futamaira. A 74-es számú Monor Tápiószentmárton 28,9 km-es távra kellene a Monoriaknak jelentkezni. Ebben az évben a nevezőknek a távot kerékpáron kell megtenniük. Az Ócsa felől érkező versenyzők a papírforma szerint 2016 május 19-én 15 óra 36 perckor kell érkezniük és a monori csapat ekkor indul. Papírforma szerinti érkezés Tápiószentmártonra 16 óra 49 perc. Minden nevezőnek egyénileg kell neveznie a Nemzeti Bor Maraton honlapján.


Kedvezményes nevezési díj 2016. április 4-ig


ITT!


 Ahogy az olvasható, a nevezés egyénileg történik, viszont ahhoz, hogy helyileg sikeresen és biztonságosan meg lehessen rendezni a versenyt szükségünk van a nevezők névsorára és elérhetőségére (név, email, telefonszám). 
A helyi szervezést, a nevek összegyüjtését a Trimonsport Kft. 2200 Monor Balassí Bálint u. 14. (Városi Uszoda) tulajdonosa Gáspár Zsolt vállaltalta. Az adatok megadhatók személyesen az üzlet nyitvatartási ideje alatt, illetve erre az e-mail címreA Nemzeti Bor Maraton egy közösségi élmény, amely összekapcsolja a bort és a sportot. Avval, hogy Monor aktívan bekapcsolódik ebbe a több ezer embert megmozgató sporteseménybe újabb lehetőséget nyújt számunkra, hogy erősítsük jelenlétünket a boros települések sorában. Éppen ebből kiindulva a hivatalos verseny útvonalát kiegészítettük, hogy ha egy kis szakaszon is de kerékpárosok haladjanak át a pincefalunkon is, nem feledkezve meg a Bortárs Filmfesztiválról,  ahol indulni lehet ezen az eseményen készített filmekkel és fotókkal egyaránt. 
Részlet a Bortárs Filmfesztivál pályázati kiírásából! 
 "Új kategóriát vezetünk be ; NEMZETI BOR MARATON MOZGÓKÉPEK. névvel
Olyan 10-20 mp-es mozgóképeket (snitteket) várunk az ország minden sarkából a Nemzeti Bor Maraton rendezvényeiről, (egy nevező max. 5-öt nyújthat be), melyek egy nyilvános, Bortárs-Bor Maraton gyűjteménybe kerülnek be és ezekből minden beküldő szabadon válogathat és elkészítheti a maga, a bemutatásra szánt klipjét, amelynek hossza maximum 3 perc lehet." 
Tehát Bringások, elő a kamerákkal, készítsetek snitteket és tegyétek közkinccsé, hogy ezekből olyan klippek készülhessenek amelyek már indulhatnak a Bortárs Filmfesztiválon és  bemutathatják azt a közösségi élményt amelyet egy ilyen sportesemény jelent!