Vendégfogadás a falusi környezetet és a vidéki élet szépségét nyújtó Monori Pincefaluban

A Monori Pincefalu a helyi lakosság számára egy könnyen elérhető  hagyományokkal rendelkező rekreációs hely.  A városban vagy városias környezetben élő emberek számára a falusi turizmus adja az egyik lehetőséget a természettel való találkozásra, ahol újra tudják építeni a régen általánosan meglévő kapcsolatot a természettel és az ott munkálkodó emberekkel. A Monori Pincefalu a maga természeti és építészeti adottságával, hagyományaival, tanösvényével, borászaival, vendéglátással foglalkozó pincészeteivel háboríthatatlan kikapcsolódást biztosít a falusi turizmust kedvelők számára

Borvidékek Hétvégéje Monor

A pincefalu vendégváró pincészetei adottságaiktól függően szívesen fogadják a falusi turizmust kedvelő családokat, baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket borkóstolókra, házias ételek kóstolására, csapatépítő tréningre és nem utolsó sorban az évente rendszeresen megrendezett rendezvényeinkre. A pincefalunkba  látogató turisták az év minden szakában barátságos, igazi vidéki vendégfogadásban részesülnek, akár maguk is résztvehetnek az ételek elkészítésében közös csapatépítő főzés keretében, szabadon  kirándulhatnak a 180 ha területű pincefaluban, de mód van szabadtéri játék, a Monori CsámBORgó  keretében kirándulni, feladatokat megoldani, megismerni az ódon pincék hangulatát és az abban megtalálható borokat.

Borvidékek Hétvégéje Monor


Amennyiben kedveled az ódon pincék hangulatát, élvezed a hagyományos vidéki vendéglátást, térj be vendégváró pincéinkbe!

Amennyiben szereted a rendezvények forgatagát, szívesen jársz pincéről-pincére egy boros rendezvényen, figyeld programjainkat és látogass el hozzánk!

Amennyiben érdekelnek kulturális és építészeti örökségeink, engedd meg, hogy számodra további ismeretlen világba invitáljunk, nézz körül, kalandozz Magyarország csodás pincefalvaiban