Monori Strázsahegyi Zöldspalettás Vendégház

Monoron - az 1000 pince városában - a Strázsahegyi Sárfehér soron található a Zöldspalettás pince. 6 fő elszállásolására van lehetőségünk, igazi, autentikus Strázsahegyi pince lakban.

Monori Strázsahegyi Töldspalettás Vendégház
Monori Strázsahegyi Zöldspalettás Vendégház

Kedves leendő Vendégeink!

A Zöldspalettás pince Lak a Monori Strázsahegyen, csupán néhány perc sétára az Orbán tértől, a Sárfehér soron helyezkedik el.
A földszinten ebédlő, fürdőszoba és konyha rész is található. A konyha teljes egészében felszerelt: mikró, hűtő, vízforraló mellett főzőlap, lábasok edények, étkészlet áll a vendégek rendelkezésére. 
Az emeleten két szoba, az egyikben franciaágy, másik szobában két egyszemélyes ágy áll rendelkezésre. A szobák előtti előtérben lévő kanapén további két személy részére tudunk szállást biztosítani.
A Zöldspalettásban a földszinten és az emeleten is van klíma, mely hűtésre és fűtésre is alkalmas. Téli időszakban a fűtés fa tüzelésű látvány kandallóval is kiegészül - és szükség esetén - elektromos fűtés igénybevételére is van lehetőség.
A szállás ára tartalmazza - személyenként - a tiszta ágyneműt, törölközőt, ásványvíz fogyasztást és a reggeli kávét és a takarítást.
A szálláshoz tartozik egy kb. 35 nm alapterületű fedett terasz,  valamint grillező, sütögető igénybevételére is van lehetőség. 
Az ingatlant nem csak szállás kiadásra szeretnénk ajánlani, hanem kisebb - 15-25 fős családi - céges rendezvények - részére is szívesen kiadjuk. 

Leendő vendégeinket várjuk szeretettel!

Monori Strázsahegyi Zöldspalettás 
Elérhetőség:
Telefonszám: +36303159112
E-mail cím: zoldspalettas@gmail.com