I. Strázsa-hegyi Toyota Trail Futóverseny

Monor Város Önkormányzatával együttműködve a Vigadó Nonprofit Kft. 2024. április 28-án (vasárnap) szervezi meg az I. Strázsa-hegyi Toyota Trail Futóversenyt.

A verseny célja a futósport és ezáltal az egészséges életmód, a rekreáció népszerűsítése Monoron. A Strázsa-hegy és környékének bemutatása mind a helyi lakosok, mind az ide látogatók számára, mint izgalmas, szép, változatos futóterep, mely össze tud kapcsolódni a fejlődő és egyre népszerűbb pince és borkultúrával.


I. Strázsahegy Trail Futóverseny Monor

A nevezések folyamatosan érkeznek az ország minden tájáról. Aki esetleg közületek is szeretne nevezni április 14-ig megteheti. Minden információ a versennyel kapcsolatban megtalálható a Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján

I. Strázsahegy trail Futóverseny Monor

A támogatók is folyamatosan érkeznek. Csatoltan a jelenleg aktuális listát olvashatjátok. Ha közületek is szeretne valaki még támogatóként kapcsolódni a programhoz, április 4-ig még megteheti, szívesen várjuk a felajánlásokat.

Szeretnénk továbbá, ha a pincetulajdonosok is csatlakoznának a rendezvényhez és annak népszerűsítésével a saját oldalaitokon is hozzájárulnátok. Az együttműködésben az alábbi ötleteink lennének, de szívesen fogadunk bármilyen, a futóversenyhez illeszkedő más javaslatot is:

-önkéntes frissítőpont kialakítása a pincétek előtt elhaladó futóknak (víz, mini perec, szőlőcukor…esetleg felnőtteknek sportfröccs)

-szurkolj a versenyzőknek a …… pince teraszáról, kertjéből – szurkolói zónák kialakítása

-családi, gyerek programok ajánlása

-délutáni nyitott pince ajánlása – a verseny után ebédelj nálunk….

Természeten a csatlakozó pincéket partnereink kötött feltűntetjük (ehhez kérjük majd logókat szintén április 4-ig) és a mi is ajánljuk a ti aznapi programjaitokat.

Várjuk szíves visszajelzéseteket április 4-ig. Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoztok kezdeményezésünkhöz és az idei verseny egy újabb Strázsa-hegyi országos hírnevű program első állomása lesz, melyet minden évben újabb és még nagyobb futóverseny követhet. Mi már tervezzük, hogy jövőre akár félmaraton is bekerülhet a távok közé.



Lehetőséget biztosítunk, hogy kipróbáld az I. Strázsa-hegyi Toyota Trail Futóverseny útvonalát, függetlenül attól, hogy neveztél a versenyre vagy sem

I. Strázsahegyi Trail Futóverseny Monor

Strázsahegy Trail Futóverseny letölthető versenykiírás >>



.